Stillhet i rörelse

Jag har fortsatt mitt utforskande av ”rörliga stillbilder”, alltså fotografier tagna med lång slutartid (1/15-1 sek.) och liten bländare (f22) där jag rör kameran under exponeringen. Höstfärgerna hjälper till att ge starka färger i bilderna. Framöver ska jag träna mer på den teknik som används i den första bilden; att exponera åt sidan samtidigt som jag går och långsamt vrider kameran så att den är riktad mot ett motiv längre bort. På detta sätt blir förgrunden utsuddad samtidigt som bakgrunden kan skönjas. Återstår att se om det kan bli några intressanta bilder med den tekniken framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: