När slumpen får styra

Ibland roar jag mig med att försöka fånga ögonblicksbilder i ett snabbt föränderligt ”mikrolandskap”. Luftbubblor i vatten är ett exempel på sådant. Bubblorna kan ge väldigt annorlunda bilder, där också fantasin ges spelrum. Ibland kan man tycka sig se en människa eller ett djur. Ibland något annat. Jag fascineras av vilka spännande bilder vattnet kan bjuda på, vare sig det är bland isformationer i en skogsbäck, undervattensbilder i sjöar och dammar eller i rent experimentella situationer där kamera, blixtar och ljus riggas vid vattenkranen i köket. Dessa bilder är från just ett sådant experiment i köket. Associera fritt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: