Karlstad Photo Walk

För ett par dagar sedan deltog jag i Karlstad Photo Walk, arrangerat av I AM LAZZE Productions (https://www.iamlazze.com). Under fyra timmar gick jag och ett 20-tal andra fotografer runt i Karlstad och fotograferade ett antal mycket duktiga modeller. Själv kom jag hem med runt 1000 bilder på minneskorten, så det lär ta en stund att gå igenom. Men några av bilderna visar jag redan nu. Jag valde att göra bilderna svartvita eftersom jag tycker att det framhäver ljuset på ett snyggt sätt, samtidigt som bakgrunden tar mindre uppmärksamhet.

Celine Yxhammar
Celine Yxhammar
Celine Yxhammar
Celine Yxhammar och Zahra Jabir
Felicia Hägglöv
Felicia Hägglöv och Malin Grankvist
Julia Eriksson
Linnea Hulphers
Linnea Hulphers och Malin Grankvist
Malin Grankvist
Zahra Jabir

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: