Abstrakt och ibland suggestivt

Här kommer några ytterligare bilder från experimenten med rökelse och blixt. Vissa är gjorda med en blixt från sidan och andra med två blixtar, en på vardera sidan. Några bilder är också speglade i Photoshop som en liten kreativ twist. Har också lagt in en BTS så ni ser hur enkelt upplägget är. Receptet är rökelsesticka, mörk bakgrund, blixt (en eller två) från sidan med 1/64 – 1/128 effekt (beror förstås på hur kraftig blixt man har), 60 mm brännvidd och f8-11, exponering för blixtsynk (vanligen 1/200 – 1/250 sek.) Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: